yrityksestä

Soita nyt

Sähköasennus elovoltti oy

Nuori ja ketterä Elovoltti Oy on vuonna 2016 perustettu yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä kaikissa kiinteistöjen sähkötöissä. Elovoltti tarjoaa helposti tavoitettavaa ja ripeää sähköurakointia suoraselkäisellä asenteella, laadusta tinkimättä.

Hyvinkääläistä Elovolttia pyörittää kaupungin oma poika Jarno Elo. Sähköasentajaksi kouluttautunut mies on kartuttanut ammattitaitoaan jo reilun kolmanneksen elämästään työskentelemällä useissa sähköalan yrityksissä. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2012. 

Elovoltissa vankka kokemus monipuolisista tehtävistä yhdistyy ammattiylpeyteen ja aitoon asiakaspalveluun. Yrityksestä saat kotimaista osaamista positiivisella varauksella.

Elovoltilta saat tarvittaessa avun yllättävissäkin tilanteissa – sähkömies päivystää 24 tuntia vuorokaudessa!

Lue lisää

Jarno toimii myös AEL:llä erityisasiantuntijan tehtävissä, ottamassa vastaan sähköalan ammattutkintoon kuuluvia näyttöjä. 

Elovoltti tekee sähköasennukset ja kunnossapitotyöt niin kotitalouksille kuin yrityksille, olipa kyse pihavalaistuksen uusimisesta, keittiöremontista tai toimiston sähköistyksestä. Meiltä voit tilata palvelut myös vaativille teollisuuslaitteille.
Sähköjärjestelmien lisäksi hoidamme muun muassa antenni-, puhelin- ja dataliikenneasennukset sekä aurinkopaneelien ammattimaisen asentamisen esimerkiksi kesämökeille ja kotitalouksiin. Toimitamme myös laadukkaat sähkötarvikkeet kilpailukykyiseen hintaan.

miksi valita meidät

Olemme luotettava kumppani, jonka tavoitat helposti.  Meillä on sähkötöihin vaadittavat luvat ja kaikki asentajamme ovat päteviä työhönsä. Teemme työmme aina ammattimaisesti laadusta tinkimättä.

Kiitos tarjouspynnöstä! Vastaamme siihen mahdollisimman pian.